Deszapezirea manuala si mecanizata a aleilor, parcarilor, trotuarelor si cailor de acces rezidentiale sau industriale. Servicii si produse pentru deszapezirea eficienta si urgenta a oricaror suprafete, alei, platforme si parcari.

 

sezon Pe toata durata iernii suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor de urgenta pentru deszapezirea aleilor de acces, a trotuarelor, parcarilor, platformelor si locurilor de parcare ale hypermarketurilor, supermarketurilor, ansamblurilor rezidentiale, centrelor de afaceri, clinicilor medicale sau oricaror obiective. Serviciile de deszapezire trebuie contractate din timp, iar solicitarile pentru lucrarile de deszapezire trebuie initiate odata cu anuntarea codurilor galbene, portocalii sau rosii de ninsoare. Tarifele / preturile lucrarilor de deszapezire variaza de la o lucrare la alta, asa ca intotdeauna este recomandata vizionarea in prealabil a suprafetelor care trebuie deszapezite.

Prevenirea depunerilor de zapada se face prin imprastierea de materiale antiderapante de tip clorura de calciu, sare, nisip si alte materiale degivrante sau antiderapante pentru si de deszapezire.

 

z1Deszapezirea mecanizata se executa cu freze de zapada, tractorase cu lama, tractoare cu lama sau cu cupa, incarcatoare frontale cu cupa de tip Bobcat sau utilaje medii de deszapezire cu brat excavator in spate si cupa in fata (tip JCB). Deszapezirea cu utilaje de deszapezire se executa pentru curatarea depunerilor de zapada din parcari, de pe aleile de acces auto, de pe rampele de incarcare – descarcare (portile de acces ale camioanelor) ale depozitelor, etc, locuri unde deszapezirea manuala este mai putin eficienta. Imprastierea sarii, a clorurii de calciu, clorurii de magneziu, a nisipului si a altor materiale antiderapante si a materialelor degivrante se face cu dispozitive adecvate suprafetei care trebuie deszapezita, iar pretul materialelor degivrante / antiderapante se achita separat de pretul / tariful serviciilor de deszapezire.

Contractul de deszapezire se recomanda sa fie negociat din timp, deoarece solicitarile clientilor catre firmele de deszapezire sunt maxime in perioada de iarna.

z2La cerere, putem organiza evacuarea zapezii si transportul zapezii cu basculantele, pentru degajarea de zapada a parcarilor, aleilor, si locurilor de depozitare.

Serviciul oferit de compania noastra se evidentiaza atat prin eficienta, cat si prin costuri reduse si cuprinde:
– deszapezire mecanizata a suprafetelor acoperite de zapada
– indepartea manuala a zapezii din locurile greu accesibile
– imprastierea de materiale antiderapante (clorura de calciu, nisip umectat, etc) alese impreuna cu clientul.

Astfel costurile deszapezirii sunt reduse si se prevevine asezarea unui nou strat de zapada si evitandu-se ineficienta si risipa.

 

Deszapezire acoperisuri si indepartare turturi

z4 Rising Force Dcc SRL executa lucrari de dezapezire acoperisuri, indepartare turturii cu utilaje si personal specializat.

Rising Force Dcc este capabila sa reactioneze prompt, imediat dupa declansarea fenomenelor meteorologice si sa incheie operatiunile in cel mai scurt timp, pentru locatiile si arterele reprezentand urgenta de gradul intai. De asemenea, la solicitarea clientilor nostri, se pot cantona utilaje de deszapezire, pentru a asigura acest serviciu permanent, pe durata intregului sezon de iarna.